Prodej rodinného domu 4+1 Jáchymov, Žižkova ul.

Cena: 2 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 12 878 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Karlovy Vary
Lokalita: Jáchymov
Ulice: Žižkova
PENB: G
Aktualizace: 05.07.2024 08:42
Číslo zakázky: 02937
Stav: nutná rekonstrukce
Výměra pozemku: 198 m2
Postaveno z: dřevostavba
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinný dům 4+1 s pozemkem 198 m2 v tiché ulici známého lázeňského města Jáchymov. Dřevostavba na zděných základech s užitnou plochou cca 130 m2 je plně podsklepená (plocha sklepních prostor 56 m2) s technickým zázemím (el. kotel, el. bojler) a nabízí ještě několik místností s potenciálem dalšího využití např. pro saunu, dílnu apod.
V přízemí domu je zádveří přecházející ve vstupní chodbu, ze které se vchází do ostatních místností tohoto podlaží, do kuchyně s praktickou spíží, velkého, světlého obývacího pokoje s jižní orientací rozděleného na obytnou a jídelní část, dále je zde vstup na WC s oknem a do již zmiňovaných sklepních místností v suterénu.
V 1.p. domu se pak nachází dvě ložnice orientované opět na slunný jih s úchvatným výhledem na panorama města, koupelna s WC s oknem a menší pokojík, který může být využit jako pracovna či šatna. Na tomto podlaží je taktéž vlez na půdu.
Dům v původním udržovaném stavu vyžaduje celkovou rekonstrukci, která tak novým vlastníkům umožní utvořit si jej dle vlastních představ a potřeb. Vzhledem k příznivé ceně je dům vhodnou alternativou pro mladou rodinu s dětmi, (nedaleko se nachází základní škola), či pro sportovně aktivní rodinu, které město s celoročním aquaparkem se saunovým světem a blízkost Krušných hor s množstvím vleků, běžeckých tratí, sedačkové lanovky až na Klínovec nabízí širokou škálu sportovního využití - lyže, cykloturistiku, pěší turistiku překrásnou přírodou. Zároveň je dům i vhodnou investiční příležitostí s možností celoročního pronájmu.
Město Jáchymov s veškerou občanskou vybaveností spadá mezi památky UNESCO zapsané od r. 2019 do Seznamu světového dědictví UNESCO pod souhrnným názvem Hornický region Erzgebirge/Krušnohoří. Leží v sousedství německé hranice, do nedalekého Ostrova s velkým množstvím supermarketů je pouhých 6 km a do Karlových Var cca 20 km.
Realitní makléř:

Jitka Kyselová
tel: 420777231366

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 154 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop