Prodej rodinné domy, 474 m2 - Karlovy Vary

Cena: 14 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 64 174 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Karlovy Vary
Lokalita: Karlovy Vary
Ulice: Fügnerova
PENB: G
Aktualizace: 26.03.2024 16:08
Číslo zakázky: 58281
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 112 m2
Výměra pozemku: 400 m2
Počet pater: 4
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Nabízíme k prodeji prostorný vícegenerační dům v atraktivní lokalitě centra města Karlovy Vary. Nemovitost má přidělené č.p., pozemek o celkové výměře 400 m2, je v rozestavěném stavu s platným schváleným ohlášením na rekonstrukci a dostavbu.

Stávající budova rodinného domu v Karlových Varech, Fügnerova ulice, je třípodlažní s podkrovím, realizovaná v letech 1924-1926. Rekonstrukce a dostavba stávajícího domu je navržena formou přístavby vstupního průčelí do ulice, kde se pouze rozšiřuje vstupní část domu a vytváří centrální vstupní partii. Přístavba do zahrady umožňuje rozšíření vnitřního prostoru, která umožní modernizaci vnitřních prostor a prostorové zlepšení nového dispozičního řešení.
V rámci probíhající rekonstrukce je dokončeno napojení dešťovky a kanalizace, hydroizolace, zpevnění základů a dozděná přístavba do ulice. Další postup rekonstrukce bude v rukou nového vlastníka a vypracované technické zprávy.

Nemovitost, se nachází v oblasti památkové rezervace - budova, pozemek v památkové rezervaci, rozsáhlé chráněné území, vnitřní území lázeňského místa, je napojena na kompletní IS (plyn, voda, kanalizace, elektrika) a je bez zápisu a omezení na listu vlastnictví.

V rámci služby naší společnosti Vám pomůžeme s výběrem a vyřízením nejvýhodnější nabídky na hypotéční úvěr na koupi a rekonstrukci.
Nabízíme i pomoc s vyřešením energeticky úsporného řešení na provoz domu či pomoc s objednáním vnitřního vybavení domu nebo kuchyňské linky.

Více informací k této zakázce Vám rádi sdělíme osobně. Těšíme se na setkání.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 128 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop