Prodej, Ubytování, 300 m2 -

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, Info u realitního specialisty, včetně pro
Druh: hotel
Typ: prodej
Okres: Karlovy Vary
Lokalita: Nejdek
PENB: G
Aktualizace: 28.07.2023 11:16
Číslo zakázky: 51136
Stav: dobrý
Vlastnictví: jiné
Patro: 3
Postaveno z: jiné
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Prodej funkčního hotelu s restaurací, venkovní terasou, obytnými chatkami a okolními pozemky v katastrálním území Bernov náležející k obci Nejdek.
Nemovitosti je obklopena krásnou přírodou, v její těsné blízkosti vede stezka navazující na rozsáhlou síť cykloturistických tras, které vás provedou po hřebenech Krušných hor. Pro ubytované hosty se zde nabízí různé možnosti trávení volného času: do lázeňského města Karlovy Vary je to 20 km, přibližně stejně daleko je i ski areál Plešivec či skiareál Potůčky o něco málo dál (30 km) ski areál Klínovec.
Velké využití má venkovní z části krytá terasa, kde se téměř každý víkend konají svatby.
Hotel má svou stálou klientelu, z velké části ze sousedního Německa (přechod Potůčky je vzdálený 20 km, přechod Boží Dar 26 km), častými návštěvníky jsou i motorkáři, dále pak dětské skupiny v rámci sportovních soustředění apod.

Hotel má jistě velký potenciál využití. Současní majitelé vzhledem k jiným, pro ně prioritním aktivitám, nemají kapacitu na potřebnou péči a rozvoj tohoto objektu, který si zaslouží modernizaci velké části prostor.
V současné době není (až na prádelnu) plně využíván suterén hlavní nemovitosti, kde je menší posezení s barem, sauna, bazén, herní sál.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 577 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop